BEDRIFTSTEKNOLOGI

123tele selger billigere mobil etter Jet-prinsippet

Overvåkning av konkurrentenes priser og web-forretning med integrert logistikk er 123teles forklaring på at de selger mobiltelefoner billigere enn alle andre.

Eirik Rossen
29. apr. 1999 - 11:25

- Bortsett fra visse operatørsubsidierte priser, garanterer vi best pris, sier daglig leder Frode Enger i 123tele. - I tillegg er vi rimeligere på plunder og heft-kostnader.

Da nytter det ikke med oppkrav. Engers løsning er å sende pakkene direkte til kunden. Hans sikkerhet ligger i en ordning der kunden kredittsjekkes automatisk. Bestiller du før klokka 13, får de telefonen samme dag. Ordre fra andre steder ekspederes gjennom Tollpost.

123tele har ikke prangende lokaler, og minimalt med egne lagre. Men lageret er strategisk plassert - hos ekspeditøren Tollpost, og vegg i vegg med lageret til mobildistributøren Dangaard International. Telefonen Enger ikke har selv, henter han hos Dangaard på en halv time.

Strømlinjet og flott - men hva skjer når Dangaard vil ha sin del av kaken? Kan Enger gjøre som Ikea og overleve på å skumme andres marginer?

Følg med, følg med.

Og fortell oss gjerne om dine erfaringer med dette konseptet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.