BEDRIFTSTEKNOLOGI

15 mill. Shell-kontrakt til Digital

Shell har inngått en kontrakt med Digital om vedlikehold og drift av datasystemene i Shells undersøkelses- og produksjonsavdeling. Kontrakten har et omfang på 15 millioner kroner og gir 6-7 nye arbeidsplasser i Digital.

Eirik Flaa
27. jan. 1997 - 13:15

Shell har inngått en kontrakt med Digital om vedlikehold og drift av datasystemene i Shells undersøkelses- og produksjonsavdeling. Kontrakten har et omfang på 15 millioner kroner.

Digital vil ansette 6-7 nye medarbeidere for å styrke staben i forbindelse med den nyingåtte kontrakten. Arbeidet som skal utføres omfatter drifting og vedlikehold av Unix- og NT-servere med tilhørende nettverk i avdelingen. Tidligere var disse oppgavene utført av Telenoreide Comma, men denne gangen fikk Digital kontrakten,som i første omgang gjelder for tre år.

- Når man tar i betraktning at skifte av vedlikeholdsleverandør er temmelig kostbart, understreker Shells valg hvor gunstige våre servicetilbud etterhvert har blitt, sier Arne Basso i Digital til Digi:data. Han understreker likevel at det ikke er prisaggressivitet som er Digitals kjennemerke.

-Vi fokuserer først og fremst på kvalitet og har etterhvert fått et meget godt utbygd serviceapparat, sier Basso.

Digital, som forøvrig har vært en av Shells store maskinvareleverandører i mer enn 10 år, har i avtalen med Shell lagt inn en intensjonsklausul om mulig forlengelse av avtalen i ytterligere to år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.