BEDRIFTSTEKNOLOGI

3D for kløner

Med programmet Poser 3 kan du lage ekstremt bra 3D-animasjoner og stillbilder uten å kunne noe spesielt om 3D-programmering fra før.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. nov. 1998 - 16:01
MetacreationsPoser 3




Etter en halvtimes tastatur-fikling og noen få sider i brukermanualen kom jeg greit igang med programmet, som rett og slett er spennende å jobbe med. Det er nesten ikke grenser for hva du kan finne på.

Poser 3 finnes for både Mac- og Windows-plattformen, og kom på markedet i Norge i september til en anbefalt utsalgspris på 1910 kroner. Det beste er at du slett ikke trenger en super-PC eller ditto Mac for å kjøre programmet. For PC er det anbefalt en Pentium-prosessor med Windows 95 opertivsystem eller bedre installert (kan også kjøres på NT 4.0 eller nyere), et skjermkort med 24 bit eller bedre, CD-ROM-spiller og 32 MB RAM, og minimum 80 MB harddiskplass. Mac-kravene er en PPC-prosessor (603 eller bedre) med 7.6.1 system eller nyere, 16-bit farge (24-bits er anbefalt), CD-ROM-spiller, 20 MB ledig RAM (32 MB anbefales) og til slutt 80 MB minimum harddiskplass.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra