BEDRIFTSTEKNOLOGI

50 mill-kontrakt til Fellesdata

Fellesdata slo Novit i kampen om å levere IT-løsninger til Landsbanken. Torsdag skrev de to selskapene under en avtale til en verdi av 40 - 50 millioner kroner.

Jens Kanden
19. des. 1996 - 18:00

Fellesdata kunngjorde torsdag at de vant en 50 millioner kroners kontrakt med Landsbanken. Konkurransen om denne kontrakten har til det siste stått mellom Fellesdata og NOVIT. Kontrakten er i størrelsesorden 40 til 50 millioner kroner.

- Etter hard konkurranse har vi valgt den IT-leverandør vi føler har høy kvalitet til en fornuftig pris, sier adm. direktør Jan Tore Berg-Knutsen i Landsbanken i en pressemelding. Vi ser frem til å samarbeide med Fellesdata som leverandør av datatjenester i tiden som kommer.

- For Fellesdata er dette en viktig avtale, sier adm.direktør Ole Trasti i Fellesdata. Landsbanken har gjennomført en solid prosess og vurdert alternative løsninger i markedet - og med utfallet av denne beslutningen - så har Fellesdata gitt et kraftig signal til markedet om vår konkurransekraft. Beslutningen er også viktig, fordi andre banker er i tilsvarende vurderinger som den Landsbanken har gjennomført. For Fellesdata er forretningsbanker et relativt nytt og viktig strategisk satsningsområde, avslutter Trasti.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra