BEDRIFTSTEKNOLOGI

75 mill. til Stavanger Elektro

Stavanger Elektro & Telecom undertegnet mandag en avtale med flere energiverk i Rogaland, der Alcatel-selskapet iløpet av de neste tre årene skal levere kabel ogmateriell verdt om lag 75 millioner kroner.

Øystein Kvistad
10. mars 1997 - 13:56

- Med en opsjon på ytterligere to år, kan avtalen ende på 125 millioner kroner. Avtalen har form som et partnerskap. Vi går sammen over en lengre periode, med gevinster for begge parter, sier salgssjef Tor Martin Garsjø i Alcatel Kabel Norge i en pressemelding.

Han mener avtalen åpner for mer langsiktig planlegging, og dermed en mer effektiv logistikk og nettbygging, samt mer rasjonell produksjon og leveranser av kabel.

Avdelingsleder Lars Martin Rage i Stavanger Elektro & Telecom sier at stadig flere offentlige bedrifter nå slår seg sammen om innkjøpsordningen, og dermed oppnå mer gunstige tilbud. Det innebærer et sterkere press og større risiko for tilbyderne, men bedre resultater hvis man lykkes. Stavangerbedriften er et heleid selskap av Alcatel Distribusjon.

Kontraktspartner for den såkalte Rogalandsgruppen er Stavanger Energi på vegne av Time Energi, Dalane Everk, Sandnes Energi, Klepp Energi, Sola Energi og Jæren Everk.

Kabel til en årlig verdi av 15 millioner kroner skal hovedsakelig produseres ved Alcatels fabrikk i Namsos.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra