BEDRIFTSTEKNOLOGI

Add Techs første forhandler på plass

AddTechs vil i løpet av sommeren stable på plass avtaler med mellom 7 og 8 forhandlere til sine mac-kloner fra Power Computing. Først leverandør ut er MacPower.

Eirik Flaa
24. mai 1997 - 22:00

Fra å levere direkte til forbruker, skal AddTech i løpet av de neste månedene gå over til å bli en ren grossist. Selskapet er i forhandlinger med 5-6 potensielle forhandlere, i tillegg til en avtale som nå inngås med MacPower.

- Samtlige avtaler vil være i boks før høstsesongen starter, sier administrerende direktør i AddTech, Stein Terje Skår, til digi. Skår legger til at det ikke bare er i Norge det vil skje endringer, men i hele Europa.

- PowerComputing har per i dag et lager i Sverige, men dette vil bli supplert og etterhvert overtatt av et nytt sentrallager i Nederland eller England, sier Skår som forklarer at AddTechs rolle i Norge vil reduseres til først og fremst å være et support og opplæringsorgan for forhandlere. Selskapet vil livnære seg av provisjonsinntekter, og den eventuelle prisøkningen dette vil medføre vil AddTech ta igjen på andre områder.

- Vi har et stort forsprang på Apple på leveringsdyktighet. Jeg tror kundene er villige til å betale for dette, sier Skår som til tross for svake salgstall de siste par månedene fortsatt tror at målsetningen om å nå 30 millioner kroner i omsetning i 97 er innen rekkevidde.

- Det er til høsten jobben skal gjøres, avslutter Skår.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra