RESULTATERFINANS

Agresso lanserer Internett-løsning

Agresso åpner opp sitt økonomisystem mot Internett og tar et langt skritt mot fjerndrift (ASP-løsning). Til våren kommer Agresso 6 med full Internett-tilgang.

Einar Ryvarden
18. nov. 1999 - 11:37
Agresso

Les om Agressos problemer:


- Dette er første fase - primært beregnet på kunder med flere kontorer som har økonomisystem på hovedkontoret, forteller Sverre Kjenne, administrerende direktør i Agresso til digi.no. Du kan både legge inn informasjon og bla i tall.

Den fulle versjonen kommer allerede til neste år.

- Vi planlegger å lansere en ny versjon av Agresso i løpet av første halvår 2000 som lar deg bruke nesten alle funksjoner over Internett. Men dette blir ikke med en Internett-leser, men et Agresso-program, avslører Kjenne overfor digi.no.

Dette er først gang Agresso røper sine planer for neste versjon og når den kommer.

Alle bransjeanalytikere har lenge pekt at Internett er veien å gå for økonomisystemer - først og fremst fordi kundene krever raskere oppdatering og bedre informasjon. Men det er også langt billigere å la kundene gå inn og sjekke selv enn å måtte ansette folk som kan svare på spørsmål.

Flere av Agressos største konkurrenter, blant andre bransjelokomotivene Oracle og SAP, tilbyr økonomisystemer der alle funksjoner kan gjøres over Internett med en webleser.

- Vi startet salget av begrenset Internett-tilgang til våre økonomisystemer for to år siden, forteller markedssjef Harald Løvvik i Oracle Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.