JUSS OG SAMFUNN

Alltid NRK-nyheter

Mandag klokken 06:00 åpner den store nyhetssatsingen til NRK. Ved hjelp av radio og Internett skal NRK Alltid Nyheter holde deg oppdatert døgnet rundt.

Morten Øverbye
14. apr. 1997 - 09:00

I studio på Marinlyst skal de åtte fjernsynsskjermene, klokkene som viser tiden i Moskva, London, Washington og Beijing, og alle datamaskinene sørge for at de seksten journalistene holder øye med resten av verden.

Etter halvannen måneds forberedelser i studio, skal sendingene fra mandag morgen distribueres via Internett, telefon, satellitt og eteren til radiolyttere i de største norske byene og nettbrukere verden over.

- Redaksjonen skal ikke produsere stoff selv, men basere seg på stoff fra NRKs nyhetsredaksjoner og de ulike nyhetsbyråene. Vi skal også sende en del sport, distriktstoff, kultur og økonomistoff, sier prosjektleder Frode Rekve i NRK.

Han sier videre at lytterne skal kunne skru på FM 93,0 og få oppdaterte nyheter hvert kvarter hele døgnet. For de som ønsker å bruke nettet for å få med seg siste nytt, er adressen www.nrk.no/alltidnyheter/.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.