RESULTATERFINANS

Amerikanske investorer blåser nytt liv i LetsBuyIt

Den ene nekrologen etter den andre har gitt inntrykket av at LetsBuyIt er et dødt prosjekt. Men spøkelset lever videre. Nå har e-handelselskapet igjen klart å skrape sammen noen millioner til videre drift.

5. nov. 2001 - 16:14
LetsBuyIt.com

Nå belønnes innsatsen.

Global Emerging Markets

nyei en pressemelding


LBC

John Palmer

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA



Norsk Gallup Institutt offentliggjorde i forrige uke en undersøkelse som viser at netthandelen vokser kraftig i Norge. I august hadde 1,3 millioner nordmenn handlet på Internett en eller flere ganger. Av disse hadde hele 476.000 nordmenn handlet på nettet de siste 30 dagene.


De varene nordmenn helst kjøper over nettet er bøker (18 prosent), datautstyr (17 prosent), reiser (16 prosent) og klær (14 prosent).

Norsk Gallup har imidlertid også kommet frem til at mange (23 prosent) avbryter en påbegynt handel på nettet. Den viktigste årsaken til dette er spesielt usikkerhet rundt betaling. En måte å få flere til å gjennomføre hele handelen på er, etter Norsk Gallups mening, å tilrettelegge for flere betalingsalternativer.

- De fleste foretrekker fremdeles tradisjonelle betalingsmåter som postoppkrav, men mange vil foretrekke å betale med kort hvis de kan føle seg trygg på at sikkerheten er bra nok, konkluderer analysebyrået.

I undersøkelsen går det også frem at det i august var 1,2 millioner nordmenn som betalte en eller flere regninger via nettbank - en vesentlig andel av de totalt halvannen millioner registrerte nettbankkunder i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.