BEDRIFTSTEKNOLOGI

Android-lansering utsatt

«Sandy» ødelegger for Google.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
28. okt. 2012 - 10:43

Googles mulighet til å stjele oppmerksomheten fra Microsoft Windows 8-lansering i morgen, mandag, er forpurret av orkanen «Sandy». Arrangementet skulle ha foregått i New York City, men på grunn av orkanen, som ventes å treffe New York-området det nærmeste døgnet, har Google valgt å utsette lanseringen inntil videre. Dette skriver blant annet Marketing Land.

Google skal ennå ikke ha kommet med noe nytt tidspunkt for arrangementet. Microsoft arrangement er på sin side ikke berørt, siden det skal foregå i San Francisco i California på USAs vestkyst.

Det er ventet at Google under arrangementet vil lansere både Android 4.2, en ny Nexus-mobil fra LG med nettopp Android 4.2 og Nexus 10, et nettbrett med 10-tommers skjerm. Nå blir det hele sannsynligvis utsatt i flere dager.

Satellittbilde av orkanen «Sandy», tatt lørdag 27. oktober. Orkanen beveger seg på utsiden av den amerikanske østkysten denne helgen og ventes å treffe land i et område mellom North Carolina og New England. <i>Bilde: NOAA/All Over Press</i>
Satellittbilde av orkanen «Sandy», tatt lørdag 27. oktober. Orkanen beveger seg på utsiden av den amerikanske østkysten denne helgen og ventes å treffe land i et område mellom North Carolina og New England. Bilde: NOAA/All Over Press

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.