RESULTATERFINANS

Ansatte redder Origo

Tre av de ansatte kjøper konkursboet til internettselskapet Origo. Det er usikkert om selskapet fortsetter som nyhetsbyrå.

2. apr. 2002 - 08:58
AS Revefjesdigi.no







OrigoInmeta
Telenor MediaCecilie NorlandProvidus


Siden Origo-konkursen før påske har de ansatte på frivillig basis holdt hjulene i gang.

- Et driftsavbrudd ville ødelagt for kunder vi har jobbet med over flere år. Det ville vi hindre og derfor kjøpte vi konkursboet 27. mars, sier Systad.

AS Revefjes eies av tidligere Origo-ansatte Ove Dalen, Thor Lynneberg og Espen Systad. Trioen mener det er grunnlag for fortsatt drift av deler av Origo, basert på det kreative miljøet i selskapet..

- Vi mener det er driftmessig forsvarlig å videreføre både konsulentvirksomheten, teknisk drift og deler av innholdsproduksjonen. Det er mulig å drive dette med positive resultater fremover. Hvilke deler av nyhetsproduksjonen vi eventuelt vil ta med oss, vil vi diskutere med de ansatte, sier han.

På spørsmål fra digi.no om et alternativ er å kutte nyhetsproduksjonen og fortsette med konsulent og teknisk virksomhet, svarer Systad:

- Det er en mulighet. Uansett lar vi oss ikke dø med det første, sier Revefjes-formannen som har vært ansatt i Origo siden 1996.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra