JUSS OG SAMFUNN

AOL Time Warner sier opp 2400

Det største medieselskapet i verden, AOL Time Warner, har bestemt seg for å kutte hele 2400 stillinger, 3 prosent av arbeidsstyrken. Grunnen er at selskapet skal strømlinjeformes etter fusjonen mellom AOL og Time Warner.

Sigvald Sveinbjørnsson
24. jan. 2001 - 11:38

Flere amerikanske medier melder i dag at AOL Time Warner sier opp 3 prosent av arbeidsstokken, 2400 ansatte. Dette kommer rett etter at TV-giganten CNN, som eies av AOL Time Warner, planlegger å si opp 400 ansatte.

Wall Street Journal opplyser at sjefer ved det gigantiske medieselskapet sier at dette kan være det siste kuttet selskapet gjør i staben. Grunnen er at selskapet nå vil strømlinjeforme organisasjonen etter fusjonen, som ble fullført for noen uker siden.

Kuttene vil for det meste komme innen Internett-tjenestene til AOL Time Warner, det som før fusjonen gikk under navnet America Online, samt innenfor Innholds-divisjonen i mediegiganten.

Men for de 82.500 som blir igjen i selskapet blir det kanskje bedre tider. Disse vil nemlig få tilbud om en opsjonsplan som etter det Wall Street Journal skriver skal være meget lukrativ.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.