BEDRIFTSTEKNOLOGI

Åpner for tekstmeldinger via ISDN-telefon

1. desember lanserer Telenor/Telia tjenesten "ISDN-tekst", som åpner for muligheter til å sende og motta tekstmeldinger på hjemmetelefonen, dersom det er en ISDN-telefon.

Frode Eriksen
26. nov. 1999 - 14:03

Telenor Privat lanserer tilbudet som en gratistjeneste om du vil sende tekstmeldinger til naboen fremfor å prate, forutsatt at naboen også har ISDN-telefon. Tekstmeldinger til mobiltelefoner av typen GSM vil inntil videre koste 1 krone.

- Dette er et godt eksempel på hvordan man kan smelte sammen mobil- og fasttelefontjenester til det beste for brukerne, sier informasjonsdirektør i Telenor Privat, Ole Tom Nomeland. Han tror at ISDN-tekst kommer til å slå ekstra godt an i familier med ungdom i huset.

ISDN-tekst gir tilgang til Mobilinfo fra Telenor Mobil, som inkluderer tjenester som nummeropplysning og valutakurser, vitser og sportsbegivenheter.

Tekstmeldinger fra ISDN-telefonen har en maksimallengde på 128 tegn, men det er fremdeles slik at det ulike ISDN-telefonmodellene ikke har de samme standardene slik at tekstlengde både for å sende og motta meldinger kan variere.

Prisene på denne tjenesten vil justeres våren 2000, melder Telenor Privat.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra