BEDRIFTSTEKNOLOGI

Apple Internett-kafé

Apple skal åpne en rekke Internett-kaféer i USA. - Vi har ingen planer om Apple-eide Internett-kaféer i Norge, men vi støtter allerede tre slike kaféer i Oslo, Bergen og Tromsø, sier Odd Martinsen, daglig leder hos Apple i Norge.

Jens Kanden
12. nov. 1996 - 10:30

Apple Computer planlegger å åpne en rekke Internett-kafeer i USA. På en pressekonferanse idag, i Beverly Hills - California, skal selskapet presentere planene for den første, "state-of-the-art," Apple-eide Internett-kafé som åpner i Los Angeles.

Brukere skal kunne surfe på nettet med rask aksess, spille samt lage websider. I tillegg vil kaféene tilby vanlige kafévarer. I henhold til C|net vurderer selskapet å tilby Apple forbrurkerprodukter i kaféene. Apple går sammen med Landmark Entertainment Group, Mega Bytes International og The Artists Rights Foundation om lanseringen.

- Jeg kjenner såvidt til planene til Apple USA om å åpne Internett-kafeer, men det gjelder kun det amerikanske markedet, sier Odd Martinsen, daglig leder i Apple Norge. I samarbeid med våre forhandlere, subsidierer vi tre Internett Kafeér i Oslo, Bergen, og Trondheim på utstyrssiden, men vi har ingen planer om å lansere Apple-eide kaféer. Vi ser på dette som referanseprosjekter og del av vår PR og markedsføring, sier Martinsen.

- Det vi skál gjøre, er å åpne dedikerte Apple-Shops i Norge som skal selge Apple-relatert utstyr beregnet på forbrukermarkedet. Vi gør dette i samarbeid med våre største forhandlere, og det skal dannes et nordisk driftsselskap som skal eies av Apple og de deltagende forhandlerne. Vi regner med å ha første butikken, i Oslo, igang etter sommeren. I første omgang blir det tre butikker i Norge, avslutter Martinsen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.