BEDRIFTSTEKNOLOGI

Apple slipper europeisk Mac OS 7.6.1

Europeiske Mac-fans kan glede seg til å bli kvitt Type 11-feil. Apple er i ferd med å slippe europeiske versjoner av Mac OS 7.6.1 som kan lastes ned over Internett.

Jens Kanden
26. mai 1997 - 15:34

Den amerikanske oppgraderingen av Mac OS 7.6 til 7.6.1 kom for en stund siden. Forrige uke ble det kjent at europeiske versjoner av Mac OS 7.6.1 nå blir gjort tilgjengelig på Apple Computers nettsted.

Power Mac-brukere kan glede seg over å bli kvitt mesteparten av plagene fra Type 11-feil. I Mac OS 7.6.1 blir slike feil korrekt klassifisert som Type 1- og Type 2-feil og det er kun den gjeldende applikasjon som krasjer - man slipper å starte maskinen på nytt. Dessuten gjør denne oppgraderingen Mac OS 7.6-funksjonalitet tilgjengelig på nye Power Mac som ikke kunne kjøre Mac OS 7.6

68030- og 68040-baserte Macintosh vil få nytten av en oppdatert CFM-68K Runtime Enabler om en lar disse Mac-ene kjøre applikasjoner som utnytter Code Fragment Manager.

Apple presiserer at man ikke bør installere amerikansk versjon av Mac OS 7.6.1 med europeisk versjon av Mac OS 7.6. PowerBook 3400 krever en egen spesialisert versjon av Mac OS 7.6.1.

Foreløpig er det bare den britiske versjonen som er tilgjengelig, men den norske versjonen kommer snart.

- Vi venter den norske versjonen i slutten av mai eller i begynnelsen av juni, uttaler Malin Karlsson, markedsansvarlig hos Apple i Norge overfor digi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra