BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ark Cinet lanserer nettbutikk

Ark Cinets nye nettbutikk er ifølge selskapet unik i den forstand at den har en svært kompleks løsning i bunn, og idéen er å utvikle lukkede og skreddersydde kundeområder

Therese Werenskiold
21. mai 1999 - 12:33

Ark Cinet har som den første norske PC-produsenten etter en lengre testperiode offisielt lansert sin nettbutikk. Butikken er organisert av Ark Cinet Direkte som har ansvaret for å bygge opp fremtidige konsepter innen kundebehandling.

Den komplekse løsningen som ligger i bunn innbærer det konseptuelle, programmeringen, det grafiske og funksjonalitetsprinsippene. Løsningen har full integrasjon mot Arks logistikk og distribusjonssytem, og gir fullstendig automatisk "tracking" av ordrer og logistikk, opplyser Ark Cinet i en pressemelding.

Idéen bak butikken er å utvikle lukkede og skreddersydde kundeområder, hvor selskapet kan tilpasse kundens spesifikke behov, også i forhold til inngåtte rammeavtaler. Butikken har i tillegg et helt åpent område hvor alle Ark Cinets produkter er tilgjengelige. Den enkelte kunde vil, ifølge selskapet, i liten grad merke forskjell på om han er i nettbutikkens hovedområde, eller i sitt eget kundeområde.

Hittil under testperioden har nettbutikken vist seg å fungere uten nevnverdige feil, heter det i pressemeldingen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.