BEDRIFTSTEKNOLOGI

Avanserte bærbare fra Crest

Crest Computer som selger PC-er og skjermer over Internett til store og mellomstore bedrifter i Norge, Sverige og Danmark, tilbyr tre nye avanserte bærbare modeller.

12. mars 2001 - 13:22
Crest Companion 310. <i>Foto:  Crest</i>
Crest Companion 310. Foto:  Crest

Den nye serien er kalt Companion. Bildet viser den enkleste, modell 310. De to andre modellene har større skjermer, bedre lyd og grafikk, og flere valgmuligheter innen konfigurering og utstyr, blant annet dockingstasjon.

Companion 310 leveres med innebygget CD og diskettstasjon, og kan konfigureres med Windows 2000 Professional, 128 MB minne, 600 MHz Celeron prosessor, 10 GB disk og nettverkskort til litt over 18.000 kroner, eks mva. Pekeredskapet er flatmus. Legger du på ekstra minne, større disk og så videre, kommer du fort over 25.000 kroner eks mva. Toppmodellen gir rom for det dobbelte, for den som skal ha "alt".

Microsoft Office kan kjøpes i samme slengen, i ulike varianter.

Grensesnittet på nettstedet til Crest Computer Norway AS er lett å navigere, og du gis fortløpende informasjon om prisen etter hvert som du konfigurerer maskinen slik du vil ha den. Det er lovet at nettstedet en gang i nær framtid også vil la kundene - spesifisert som store og mellomstore bedrifter - kjøpe servere og arbeidsstasjoner, i tillegg til dagens utvalg innen stasjonære PC-er, bærbare og skjermer.

Produksjonen foregår i Stockholm og i Tyskland. Leveranser skal skje innen en uke. Selskapet ble etablert i 1999, og opererer i Sverige, Norge og Danmark.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra