KORTNYTT

Azlan Group overtar som kursleverandør for Sun

Azlan Group har inngått avtale med Sun Microsystems om å forestå all leveranse av instruktørbaserte kurs i både Norge og Danmark.

7. feb. 2005 - 08:33

For Sun Microsystems er avtalen med Azlan en del av en internasjonal beslutning om å outsource alle leveranser av instruktørbasert utdannelse. Azlan Group vil dermed kunne tilby utdannelse utviklet av Sun på Java teknologi samt på Solaris operativ system.

Azlan Group ble av Sun Microsystems foretrukket som samarbeidspartner fordi selskapet gjennom en årrekke har levert tekniske kurs og har IT-kompetanse sentere både i Norge og Danmark.

Azlan Training er Europas største uavhengige utdanningsinstitusjon innen nettverksteknologi og tilbyr autorisert teknisk utdannelse som strekker seg fra standardkurs og sertifiserings-program til skreddersydde bedriftsinterne kurs.

I Norge leverer Azlan autoriserte kurs fra Alcatel, Cisco Systems, Nortel, Microsoft, Novell og RSA Security og Sun Microsystems – i tillegg til flere egenutviklede kurs innen grunnleggende nettverksteknologi og sikkerhet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.