KARRIERE

Bane Tele legger lederkabal

En rekke kjente telefjes skal fronte den nye telessatsingen fra Bane Tele. Konsernsjef Trygve Tamburstuen bygger et nytt telelag rundt Albert Aasbø jr. (bildet) som hentes fra Axiti (tidligere Telegate) for å lede Bane Tele Nett. 80 Enitel-ansatte flyttes over til Bane Tele Nett.

Frode Eriksen
25. sep. 2001 - 16:21
Bane Tele NettTelenorEnitel
Bane Tele

Virksomheten samles i Bane Tele Nett, og lokaliseres til Østerås i Bærum.

Aasbø (40) som for ett år siden sluttet som administrerende direktør i Axiti (tidligere Telegate), jobbet det siste året med å eksportere Axiti til andre markeder. Nå frister Bane Tele Nett bedre og han slutter i jobben som eksport-konsulent i Axiti under ledelse av Are Mathisen.

Han har fått med seg følgende ledelse:

  • Knut Digerud (55), som får ansvaret for drift. Digerud har vært gjennom en konkurs selv, mer bestemt som administrerende direktør i Formus Communications Norge. Han fikk åtte måneder i direktørstolen før Formus ble begjært konkurs i juni i år. Digerud har som mange andre her til lands sin bakgrunn i Telenor, der han blant annet var med på å bygge opp Telenors virksomhet i Østerrike og Irland.
  • Ragnar Sørum (39), får ansvaret for salg. Sørum har vært salgsdirektør i Telia Norge - senere Enitel - de siste seks årene.
  • Svein Olav Lien (38) blir fungerende leder for økonomi. Han er konsulent i Nexia, og har tidligere erfaring blant annet fra Oracle og Telia.
  • Vuokko Hassel (46), leder for HR, administrasjon og informasjon. Har vært konserndirektør for personal og administrasjon i Enitel siden 2000. Hun har en mastergrad i siviløkonomi og bakgrunn fra blant annet ICL og Statens legemiddelverk.
  • Birgitte Frisch (33) blir BaneTele Netts informasjonssjef. Hun jobbet tidligere som konsulent i Geelmuyden.Kiese, før hun ble tilsatt i Telenor Media, mot slutten som informasjonssjef. Startet våren 2001 som informasjonssjef i Enitel.


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.