RESULTATERFINANS

BEKK fusjonerer med Nasdaq-notert MIT-avlegger

Cell-utbryterne som for omlag et halvt år siden startet opp BEKK Consulting AS har gjort lynkarriere: I dag ble selskapet solgt til Nasdaq-noterte C-bridge for 13 millioner dollar - omlag 117 millioner kroner.

6. nov. 2000 - 15:05
C-bridge Internet SolutionsBekk Consulting ASOlav Folkestaddigitoday.no



Egil RiisnesC-bridge Europa



Joe Bellini



Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA


Knallstart for BEKK - fem mill. i overskudd etter første halvår

- For BEKK og våre medarbeidere representerer tilgangen til C-bridge' fagmiljøer og metodeverk en drøm, og det å bli vist slik tillit er en enorm anerkjennelse av vår kompetanse, sier Olav Folkestad.


- Det at vi begge satser så sterkt innenfor bank/forsikring, industri og telekom gjør også at vi kan utnytte fusjonen umiddelbart ved å trekke inn spisskompetanse og erfaringer fra det langt mer modne og krevende amerikanske markedet i våre prosjekter, legger BEKK-sjefen til.

Avtalen innebærer at C-bridge kjøper alle utestående aksjer og opsjoner i BEKK for 13 millioner dollar - cirka 117 millioner kroner - hvorav i underkant av fire millioner dollar betales kontant - resten av oppgjøret skjer i C-bridge-aksjer. Et tilleggsvederlag på inntil 4,26 millioner dollar (vel 38 millioner kroner) vil utbetales senere på bakgrunn av BEKKs fremtidige resultater. Avtalen er enstemmig anbefalt av styret, ledergruppen, eiergruppen og samtlige øvrige medarbeidere i BEKK.

BEKK er heleiet av 61 av selskapets medarbeidere, og vil fortsette å operere i Norge under samme navn som tidligere. C-bridge har nylig opprettet et kontor i Norge med tre medarbeidere. Disse tre vil integreres i BEKK med Jon Scheele som viseadm. direktør i BEKK.

digitoday spør:
Er det en god deal å betale 117 millioner for det halvt år gamle Bekk Consulting?
De må være klin hakke sprø!
Well, om de ikke har annet å kaste penger etter ...
Kanskje
Ja, det høres rimelig ut
Ja, rene gi-bort-prisen!

Se resultat


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.