BEDRIFTSTEKNOLOGI

Billigere mobilsamtaler

Telenor Mobil varsler at det blir billigere å ringe både innenlands og utenlands. Dermed får NetCom, som nylig annoserte lavere utenlandspriser, svar på tiltale.

Frode Eriksen
7. okt. 1996 - 16:30

1. november setter Telenor Mobil ned prisen på utenlandssamtaler med 50 prosent, og fra nyttår settes innenlandssamtalene ned med 20 prosent. Telenor Mobil blir dermed billigst i Norge på utenlandssamtaler. Nedsettelsen 1. november er et svar på NetComs allerede annonserte prisnedgang på utenlandssamtaler

Ifølge administrerende direktør i Telenor Mobil, Stig Herbern, er det en eksplosjonsartet vekst i antall mobiltelefonabonnenter, økt trafikk i nettet og rimeligere linjeleie som er hovedårsakene til de lavere prisene.

Siste kvartal har Telenor fått 90.000 nye kunder i GSM-nettet mens NetCom har fått færre enn ti tusen nye kunder i hele 1996. Telenor regner med å passere en million mobiltelefonkunder i løpet av noen få måneder.

I dag ligger de laveste innenlandsprisene på mobiltelefon på 1,90 per minutt, mens tradisjonell telefon koster 70 øre per tellerskritt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.