BEDRIFTSTEKNOLOGI

Billigere nordiske mobilsamtaler

Telenor Mobil setter ned prisen på samtaler til andre nordiske land, og gjør det gratis å motta mobilsamtaler gjennom de fleste operatørenes mobilnett.

Frode Eriksen
20. okt. 1999 - 11:47

Endringene skjer fra og med 1. november og gjelder de dyreste abonnementene til Telenor Mobil; "Proff" og "Proff Pluss".

Selskapet setter ned prisen for mobilsamtaler til Sverige, Danmark og Finland med 23 prosent fra 1,49 kroner til 1,15 kroner per minutt, og gjør det samtidig gratis å motta samtaler i Norden.

Prisen for å motta en samtale fra en mobiltelefon er i dag 98 øre, og den nye ordningen med gratis mottak gjelder ifølge en pressemelding fra Telenor alle operatørers nett i Danmark og Finland, og i Telias nett i Sverige (ikke Comviq eller Europolitan).

- Vi ønsker å vise at telefusjonen ikke bare gir gevinst for selskapene, men også gir konkrete fordeler for våre kunder. Denne gang skjer det i form av at de som ringer mest over grensen innen Norden får redusert sine samtalekostnader med vel syv millioner kroner årlig, sier administrerende direktør i Telenor Mobil, Stig Herbern.

Han sier at stadig flere kunder, og fortsatt vekst i bruken av mobiltelefoner, vil resultere i stadig lavere priser.

Telenor Mobils produkt "Primær" er ifølge en undersøkelse utført av Eurodata/OECD i august den billigste mobiltjenesten som ble undersøkt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.