KARRIERE

Bli en racer på regneark

Nå kan du lære deg avansert bruk av tekstbehandling og regneark. Datakortet vil fra høsten lansere et avansert nivå i disse modulene.

Therese Werenskiold
15. feb. 2001 - 13:49

Torstein Ibrekk, som er fagsjef og ansvarlig for testutvikling hos Datakortet AS, sier de har opplevd en økende etterspørsel etter Datakortet på avansert nivå.

Dette er nå på trappene. I første omgang innføres det avansert nivå i Datakortets Modul 3 (tekstbehandling) og Modul 4 (regneark). Oppstart av testing er planlagt til høsten 2001.

- Vi regner med at introduksjon av avansert nivå vil være attraktivt for dem som allerede har Datakortets grunnivå og ønsker å gå videre, samt for dem som ønsker å dokumentere at de behersker tekstbehandling og regneark på avansert nivå. For arbeidsgivere vil de nye modulene være et godt verktøy for å øke brukerkompetansen blant PC-brukere i bedriften, sier Ibrekk i en pressemelding.

Han opplyser at Datakortet nå har første versjon av fagplanen klar, og de ønsker at den kan brukes av forlag, testsentre og kursleverandører i planleggingen fremover. Det kan komme enkelte justeringer av innholdet, men den endelige versjonen vil foreligge i første halvdel av mars.

- Vi stopper imidlertid ikke med dette, sier Ibrekk. Datakortet øker kapasiteten på testutvikling og har planer om avansert nivå i flere av sine moduler.

- Samtidig som vi også ser at interessen for dokumentasjon av kompetanse på andre områder er stor, blant annet innen web-design. Dette er også interessant med tanke på avansert Datakort nivå, forteller han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra