JUSS OG SAMFUNN

Bli med Ally hjem - på Internett

Ved hjelp av et interaktivt 360 graders webkamera kan du følge innspillingen av den populære tv-serien Ally McBeal. Ny teknologi gjør deg i stand til å se scenene fra skuespillernes synsvinkel slik at du nærmest kan føle deg som en del av rollebesetningen.

Therese Werenskiold
20. nov. 2000 - 14:17

Det er de tre selskapene BeHere, Intel og FOX.com som sammen nå lanserer et 360 graders videokamera. Dette, mener selskapene, gir fansen interaktiv kontroll og bidrar til et generasjonsløft for underholdning på Internett.

Fra i dag og helt frem til 31. desember 2001 kan du logge deg på AllyMcBeal.com og følge opptakene både på kontoret, i baren, i rettsalen, på unisex-toalettet og i Allys leilighet.

Så til det tekniske: BeHeres iVideo og Intels Streaming Web Video programvare skal gjøre det mulig for interesserte å gå inn og se innspillingen med 360 graders fullstendig synsvinkel.

Seerene kan selv kontrollere hva de vil se. Man kan zoome inn og ut på forskjellige skuespillere og snu seg rundt i rommene og observere hva som foregår uavhengig andre tilskuere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.