BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bra spill for deg uten 3D-kort

Spillet WarGames er et brukbart strategispill, hvor du har som oppdrag å drepe fienden din. Selv om spillet har bra grafikk, krever det ikke 3D-kort. Dette er uvanlig i dag.

Mats Holmestrand og Harald Brombach
3. nov. 1998 - 14:45
WarGamesMatthew Broderick
North American Aerospace Defense Command)War Operations Planned Respons





Du kan sette opp vaktposter, så du har sikret basen din, eller sende krigere ut å patruljere. Resten av tiden bruker du gjerne til å oppsøke og angripe fienden. Det er mulig å kontrollere flere personer eller biler samtidig som en gruppe, slik at de beveger i samme retning.

I andre brett er oppdraget akkurat det samme, men da har du flere muligheter; du kan lage et kommunikasjonssenter hvor du kan lage datahackere som kan snoke seg rund i fiendens kommandosentere, kommandokomplekser eller nøytrale databaser. På denne måten kan du også skaffe deg mer penger du kan bruke på våpen og flere militære enheter.

I de første brettene er oppdraget relativt enkelt, men fienden har overlegne våpen. Dette snur seg selvsagt etter hvert.I tillegg til å spille mot datamaskinen, kan man også spille mot andre over Internett, nettverk, modem eller seriellkabel.


Spillet kan virkelig anbefales, grafikken er god. Men den er ikke så krevende at man er nødt til å ha 3D-kort, selv om dette støttes. Detaljert lyd trekker også opp.

En ideell spesifikasjon for en PC er Windows 95/98 med Pentium 200 MHz MMX CPU eller bedre, 32 MB Ram og 30 MB plass på harddisken, 12x CD-ROM, SVGA PCI videokort med 4 MB 3Dfx Voodoo grafikkbasert 3D-akselerator og SoundBlaster 16-kompatibelt lydkort eller bedre (kompatibelt med DirectX).

Spillet ble testet på en Pentium 133 MHz maskin med 32 MB Ram og 8 MB 3Dfx Voodoo2-kort, det gikk uten problemer, ikke noe hakking. Men det tok litt lang tid å starte spillet.

WarGames kommer på det norske markedet i disse dager og vil koste omtrent 499 kroner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra