BEDRIFTSTEKNOLOGI

Brikkesett kombinerer ADSL med 56 K

Motorola introduserte nylig en brikke som gjør at modemprodusentene kan bygge modemer som støtter både V.90-standarden for analoge modemer og en noe begrenset utgave av ADSL Lite.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. juni 1998 - 08:41

Ifølge Newsbytes kalles brikkesettet CopperGold Lite og er et tillegg til Motorolas eksisterende CopperGold serie med ADSL-modemteknologi.

I motsetning til de eksisterende produktene i CopperGold-serien, støtter ikke Lite-utgaven fullhastighets ADSL, men er begrenset til 1,5 megabits per sekund. De vil likevel være kompatible med framtidige ADSL-standarder som G.Lite og Universal ADSL.

Ifølge Motorola vil de hybride modemene gjøre det mulig for datamaskinbrukere å kunne koble seg til dagens konvensjonelle analoge linjer og samtidig utnytte ADSL-tjenester når de blir tilgjengelige, uten å måtte kjøpe nye modemer.

Motorola har ifølge Newsbytes ennå ikke noen dato klar for kommende CopperGold Lite produkter, men en representant for selskapet forteller at den nylige annonseringen var ment som et signal til markedet om at Motorola har ADSL Lite produkter under utvikling.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.