RESULTATERFINANS

Briter gambler på at de knuser Norsk Tipping

Du får seks ganger igjen for innsatsen hvis Norsk Tipping fortsatt er større enn Ladbrokes i det norske spillmarkedet om fem år.

22. feb. 2002 - 13:26
Ladbrokes

Douglas Roos

Han sier at Norge er det landet i Norden de har mest forventninger til, fordi spillerne har mye kunnskaper om sport og vinner ofte når de tipper.

Hilton Group

Norsk Tipping



digi.no
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
På trappene til internasjonal suksess
På trappene til internasjonal suksess





Men inntil videre må britene satse på online-gambling og at de kan stjele markedsandeler fra konkurrentene.




Lotteritilsynet og andre norske spillaktører har tidligere uttrykt bekymring for at utenlandske spillaktører, spesielt på oddsspill og fotball, inntar det norske spilmarkedet.



Ladbrokes har satt oddsen for at de er markedsleder om fem år til kun 1,10. Hvis nordmenn tror på Norsk Tipping får de seks-gangeren igjen på innsatsen.


Det britiske selskapet kommer til å markedsføre sin norske spilltjeneste direkte til norske forbrukere. Markedsføringen av de internasjonale
tjenestene skjer via London, og ikke i Norge av juridiske årsaker. I Sverige har Ladbrokes allerede blitt en hovedsponsor på det svenske Big Brother, men selskapet har ingen liknende avtaler i Norge foreløpig.

Ladbrokes har åpnet en norsk seksjon på sin spillside, som blir drevet av Ladbrokes norske team i London. Selskapet lanserer i Norge i samarbeid med Sponsio Ltd., et selskap med oppgave å etablere Ladbrokes tjenester i Norden.

Timingen for lanseringen er muligens litt rar, siden selskapet først kommer inn i sluttspurten av OL i Salt Lake City. Selskapet satser likevel på en knallavslutning for nordmennene. Og svenskene får gjennomgå:

"Konkurransen mellom svensker og nordmenn er noe Ladbrokes har tatt tak i. Blant annet er oddsen for at alle norske skiløpere på 50
kilometeren slår den beste svensken kun 3,75. Hvis du satser 100 kroner på at de norske jentene slår beste svenske langrennsløper på
30 kilometeren betaler Ladbrokes tilbake 183 kroner. Oddsen for at Bente Skari tar hjem seieren på samme distanse er 2,5.", skriver selskapet i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.