JUSS OG SAMFUNN

Brukerne slakter nye SOL

På SOLs egen diskusjonsgruppe slaktes det nye nettstedet av brukerne. Administrerende direktør Erik Hagen i SOL mener imidlertid at det nye designet er et godt utgangspunkt.

Morten Øverbye
8. jan. 1997 - 18:20

På diskusjonsgruppen der brukerne kan gi ros, ris og konstruktiv kritikk av nye SOL, har det så langt vært mest ris å hente for Norges største nettsted.

Ved en rask gjennomgang av de første femti innleggene fant vi bare ett innlegg som tar nettstedet i forsvar. De øvrige innleggene bruker ord som blast, kjedelig, fargeløst og tamt for å beskrive de nye sidene.

Administrerende direktør Erik Hagen i Scandinavia Online sier han er overrasket over reaksjonene. Han tror likevel ikke at innleggene er representative for brukerne av den nye tjenesten.

- Når en ber om kritikk på noe, er det alltid de som har ting å utsette som er først til å reagere, sier han og forteller at de tilbakemeldingene Scandinavia Online har fått av sine samarbeidspartnere har vært veldig positive.

- Alt i alt synes vi dette er et stort skritt fremover. Brukervennligheten er radikalt forbedret, sier han.

Til utsagnene om at de nye side er tamme og fargeløse, sier han at SOL har lagt seg på en nøktern stil som skal gjøre sidene lettere å laste ned.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.