KARRIERE

Carl Bildt tror på et menneskelig Internett

Tidligere statsminister i Sverige, Carl Bildt er rådgiver for Dressmart, har sitt eget nettsted og er på vei inn i styret i et nettkonsulentselskap. Han mener at "menneskeliggjøring" av Internett er en forutsetning for vekst i e-handelen.

Therese Werenskiold
8. mars 2000 - 15:52

Humany.com, som jobber med kunderelasjoner på Internett, presenterer et styre som består av solide navn innen den nye økonomien. Styret består blant annet av tidligere statsminister Carl Bildt, Icon Medialab-sjef Ulf Dahlsten, og sjefsøkonom fra SE-Banken Klas Eklund.

Carl Bildt har lenge vært engasjert i svenske nettselskaper, og for et halvt år siden åpnet han sitt eget nettsted, www.bildt.net. Det svenske konservative partiet Moderaterna var tidlig ute med å få egne nettsider, og Bildt var den første svenske regjeringssjefen som kommuniserte via e-post.

Eks-statsministeren er, ifølge Vision Media, også strategisk rådgiver for nettbutikken Dressmart.

Humany.coms forretningsidé er et resultat av flere års forskning, og selskapets konklusjon på denne forskningen er at Internett som markedsplass mangler hensyn til kunden og kundens behov.

Selskapet mener å ha funnet en løsning på dette gjennom utviklingen av en egen programvare som skal imøtekomme kundenes behov for informasjon og service.

- Det handler om å 'menneskeliggjøre' nettet og dermed gi det nye muligheter. Jeg tror det er en forutsetning for at e-handelen skal nå ut til enda flere i de kommende årene, sier Bildt i en pressemelding.

Han tror Humany.com har funnet en løsning som både er god, enkel og billig, og som dermed har gode forutsetninger for å lykkes i fremtiden. Og løsningen selskapet tilbyr, humanyFamily, er en nettbasert service- og kontaktplattform som skal hjelpe netthandelen med å utvikle sine kunderelasjoner og bli lønnsom.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.