JUSS OG SAMFUNN

Chat hos Disney

I USA skal nå Disney tilby chat til de barn som er abonnenter. "BlastPal" er en av flere nye tjenester som tilbys når nettstedet kommer i ny drakt neste uke.

Audun Melbye
25. mars 1999 - 12:59

Walt Disney-konsernet med kjente figurer som Mikke Mus og Langbein og alle de andre, setter inn nok et støt for å kapre barna som brukere av deres abonnementstjeneste på Internett.

Nå skal de unge håpefulle kunne chatte med andre abonnenter som også har overtalt foreldre til å betale 5,95 dollar, eller om lag 46 kroner i måneden. Prisen for et årsabonnement er 39,95 dollar, eller om lag 309 kroner.

Den nye chat-tjenesten skal hete BlastPal, og er en tjeneste som "kommer snart" i følge en e-post som har gått ut til abonnenter. Planen er at Disney mandag neste uke skal lansere en tjenesten i ny drakt og med flere tjenester, skriver CNET News.com. Blant annet skal tjenesten endre navn til Disney's Club Blast.

Abonnenter på denne tjenesten vil ha tilgang til materiale eksklusivt for abonnenter, kunne få rabatt i Disney-butikker og få tilbud om å delta i ulike arrangement, i følge e-posten fra Disney.

Disney Blast ble lansert i USA i 1997, og kom i fjor i norsk versjon. I Norge samarbeider Disney med Tele2. Det amerikanske nettstedet Disney.com ligger godt og trygt på toppen av liste over de 100 mest populære nettsteder for barn, i følge statistikken på nettstedet 100hot.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra