BEDRIFTSTEKNOLOGI

Comeback for SyQuest

SyQuests aksjekurs fløy til himmels med en økning på 20 prosent mandag. Økningen kom før SyQuest la frem sitt resultat for andre kvartal.

Caspar Lund
5. aug. 1997 - 11:34

Investorer har begynt å få tilbake troen på SyQuest etter å ha analysert selskapet på nytt. De tror at SyQuest kommer til å ta tilbake det Iomega har tatt de siste årene. Mange spår at markedet for utskiftbare harddisker vil øke betraktelig i årene fremover.

-Teknologien er svært bra og brukervennlig. Privatkunder kommer til å innse dette, sier investorer til ZDnet.

SyQuests aksjer steg med 60 cents til USD 3,13 mandag. Det ble omsatt seks millioner aksjer på Nasdaq hvor det vanligvis kun omsettes rundt èn million aksjer. Talsmenn i SyQuest sa at de ikke visste årsaken til denne spekuleringen, men etter børsen stengte la selskapet fram et bedre resultat enn ventet. Resultatet ble USD 10,6 millioner i underskudd - en klar bedring i forhold til første kvartals underskudd på USD 33 millioner.

Stor konkurranse fra Iomega og problemer med distribusjonen var grunnen til tapet i andre kvartal. Før helgen lanserte SyQuest en omfattende markedsføringskampanje for å ta opp kampen med Iomega.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.