RESULTATERFINANS

- Compaq-avtale like aktuell

Hans Christian Qvist i Tandberg Data avviser på det sterkeste at en avtale på MLR-produktene med Compaq ikke vil komme. - Vi har ikke fått noen signaler fra Houston om at at Compaq avviser MLR-produktene, sier Qvist til digi.no.

Eirik Flaa
19. mai 1998 - 11:56

I mandagens børskommentar i digi.no, samt i tirsdagens utgave av Finansavisen blir det hevdet at Tandberg Data trolig ikke vil få en avtale med Compaq på MLR-produktene. Compaq har tidligere gitt sterke indikasjoner på at en slik avtale er på trappene, og så sent som 2. april i år, uttalte produktsjef Arild Slagenes hos Compaq Norge at datoen for lanseringen av MLR-avtalen var fastlagt. Ifølge tirsdagens artikkel i Finansavisen har kilder nær Compaq i Houston indikert at Compaq trolig vil droppe MLR til fordel for Sonys AIT-produkter.

Hos Tandberg Data avvises dette på det sterkeste.

- Finansavisen har tidligere hevdet at vi skulle kjøpe Overland Data. Seriøsiteten begynner å nærme seg et lavmål, sier administrerende direktør i Tandberg Data, Hans Christian Qvist, til digi.no.

- Det du sier betyr at du mener en avtale med Compaq på MLR stadig er like aktuell?

- Ja. Det som blir hevdet i artikkelen er feil. En avtale på MLR er fortsatt på trappene, sier Qvist

- Det har tidligere vært indikert at avtalen vil bli offentliggjort i månedsskiftet mai-juni..?

- Compaq har aldri gitt oss noen konkret dato, sier Qvist, som på bakgrunn av gårsdagens rykter snakket med Compaq i Houston.

- Der borte kjente de ikke til dette i det hele tatt, sier Qvist.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.