BEDRIFTSTEKNOLOGI

Corechange inngår portalpartnerskap med IBM

Corechange, selskapet som nylig fikk den norskamerikanske investorkjendisen Alexander Vik inn på eiersiden, er tatt opp som medlem i IBMs utviklingsprogram PartnerWorld.

Øystein Kvistad
23. mars 2000 - 14:41

Corechange og dets produktmessige flaggskip Coreport - i digi.nos spalter omtalt som portalenes Armani - har med IBM-avtalen lagt nok en alen til sin vekst.

I første omgang betyr samarbeidet med "Big Blue" at portalproduktet Coreport blir tilpasset IBMs Enterprise Information Portal (EIP).

IBM EIP gjør det mulig å forene ulike typer søk - kall det gjerne simultane søk på tvers av uensartede datakilder - ved å benytte parametriske og/eller kontekstuelle søketeknologier som så gir en samleliste over de mest relevante søkeresultatene. I det praktiske liv kan det eksempelvis søkes i så ulike datakilder som på web-en, i filsystemer (som regneark), i e-postlister, lyd- og videofiler, samt XML-/HTML-applikasjoner.

- Coreports trådløse muligheter, rollebaserte egenskaper og nettleserbaserte grensesnitt vil sammen med IBM EIP gi betydelige fordeler for våre felles e-business-kunder, sier markedssjef Jim Kelley i IBM Data Management Solutions i en pressemelding.

Les også:


Corechange skal bli portalenes Armani
Vik-familien gjør nye nett-oppkjøp

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.