BEDRIFTSTEKNOLOGI

Corel innbyr til datategnekonkurranse

For niende år på rad, inviteres kunstnere som bruker Corel-produkter til en internasjonal tegne- og designkonkurranse. Nytt i år er en spesiell klasse for kunstnere i alderen seks til sytten år.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
4. juni 1998 - 10:03

Bildet viser en av prisvinnerne i fjorårets konkurranse.

Bidrag må leveres innen 31. januar 1999. Premier deles ut ved en egen gallatilstelning i Ottawa i Canada neste vår. De fem beste i hver av åtte kategorier får betalt reisen til seremonien.

Bidragene må realiseres i et Corel-verktøy, det vil si Corel Draw, Photopaint, Dream 3D, Xara, WordPerfect, Corel Office eller Ventura. De åtte kategoriene er folk, planter og dyr, landskap og landemerker, abstrakt kunst, teknisk tegning, layout og reklame, logoer, design av et konkret produkt, og forretningsløsninger.

I tillegg kommer en egen klasse for kunstnere i alderen seks til sytten år. Her konkurreres det i tre kategorier: familie og venner, idrett, og miljø.

Nærmere detaljer finnes på Corels nettsted. Følg pekeren øverst til høyre for denne artikkelen. Når du kommer til Corel, klikker du på "Events" øverst til høyre, og deretter på "Corel World Design Contest".

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.