BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens bakgrunn

Bakgrunn for egne meninger, har Aftenposten fremholdt uten stans gjennom mange hundre år. digi.no sier seg hjertens enige, og som en naturlig forlengelse av vår serie av Pauli Ord starter vi nå opp en parallellserie i ca 12 episoder som vil kunne gi deg både et nytt perspektiv på liv og lære, og store mengder forfriskende bakgrunnsmateriale.

Pål Leveraas
20. okt. 1999 - 01:00

Det er vel bare å erkjenne: I det samlede telekongeriket Norge-Sverige finnes det vel i dag bare én egentlig samlende bakgrunn. Som en service til lesere av digi.no/tele, gir redaksjonen i digi.no deg nå muligheten til selv å hente fram en slik bakgrunn, personalisere den, og gjøre den til en integrert del av din egen arbeidsplass.

Dagens bakgrunn gir vi deg i tre varianter, en for litt store skjermer størrelse 800 bred og 600 høy, og en for de eldre og mindre skjermene som er 640 bred og 480 høy. Som en bonus til WAP- og mobiltelefonlesere av digi.no/tele, gir vi også en liten ekstra overraskelse. Se under punkt 1c.

Ditt valg av egen bakgrunn er enkelt - følg bare anvisningene under, og smør deg med litt tålmodighet - særlig dersom du sitter på en oppringt linje. Husk at hvis du skal få deg en skikkelig bakgrunn, tar det både tid og krefter.

+1a. Hvis du har liten skjerm, klikk denne pilen
+1b. Hvis du har stor skjerm, klikk denne pilen
+1c. Hvis du bruker mobiltelefon eller et WAPparat, klikk denne pilen
+2. Høyreklikk på bildet som kommer frem
+3. Klikk denne pilen for siste instruks

Mer Pauli Ord?


Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra