BEDRIFTSTEKNOLOGI

De første feilene i Explorer 5.0 allerede funnet

Allerede samme dag som Microsoft nye nettlesere, Internet Explorer 5.0, ble lansert, ble det klart at nettleseren ikke er problemfri. Det først og fremst sammen med utviklingsverktøyene i Visual Studio 6.0 at problemene melder seg.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
19. mars 1999 - 15:42

Internet Explorer 5.0 (IE5) samarbeider dårlig med Visual Studio 6.0 (VS6). Problemene ser ut til å ha rot i forskjellene i Dynamic HTML-motorene i IE4 og IE5. Visual Studio 6.0 leveres med IE 4.

Blant problemene brukerne av de to produktene brukerne kan komme over, er at Visual InterDev 6.0 - verktøyet for bygging av nettsteder i VS6 - ikke støtter debugging av oppførselen til Dynamisk HTML i IE5. InterDev skal ifølge PC Week Online også ha problemer med forbundet med HTML-applikasjonsfiler som lar utviklere bruke DHTML-teknologien i IE5 til å lage separate applikasjoner.

Også Visual Basic 6.0 har problemer med IE5. Utviklere som har installert IE5 kan kun distribuere DHTML Page Designer-applikasjoner som beregnet for IE5. Disse støttes altså ikke av IE4, noe som er et problem i dag, siden IE4 er mye mer utbredt enn IE5.

Heller ikke Visual J++ har sluppet unna problemene. Koden til HTML-applikasjoner redigert i HTML Designer fungerer ikke.

Microsoft skal rette opp disse feilene i en servicepakke for Visual Studio som skal komme i løpet av våren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra