JUSS OG SAMFUNN

Dell har ikke tro på PC-TV

Grunnleggeren og administrerende direktør i Dell, Michael Dell, tror ikke PC-TV vil bli fast inventar i moderne hjem. - PC-TV betyr at du får en dårlig datamaskin og en halvgod TV, sier Dell.

Hilde Nyman
12. okt. 1998 - 14:02

Michael Dell leder et av verdens største selskap som produserer datamaskiner, amerikanske Dell Computer Corporation, skriver San Jose Mercury News.

- PC-TV betyr at du får en dårlig datamaskin og en halvgod TV. Vil det bli et spesialisert marked? Sikkert. Det er alltid en prosentandel av befolkningen som kjøper hva som helst, sa en svært så sarkastisk opplagt Dell på en konferanse i regi av Society of American Business Editors and Writers i forrige uke.

Konkurrenten Compaq Computer Corporation's satsing på feltet står i sterk Dells motstand mot å integrere datamaskinen i TV-apparatet.

Compaq satser stort på grensesnittet PC-TV, og har lansert modellen "PC Theatre" sammen med Thomson Consumer Electronics Co. Ifølge San Jose Mercury News, ser Compaq på PC-TV som en måte å spre datautstyr til folks oppholdsrom.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra