FORBRUKERTEKNOLOGI

Dells TVer er fjernet fra nettbutikken

Dell har som HP satset på stua, men du finner ikke Dells flate TVer på selskapets norske nettsider.

30. jan. 2006 - 12:56

Dell er en av flere store IT-leverandører som nå brer seg inn i et nytt marked. Stadig mer underholdning, blant annet TV, blir skapt, lagret og avspilt med IT-teknologi, noe som har gjort at Dell blant annet har lansert TV-er.

Dells TVer har får svært gode karakterer i tester, men nå er de en halveis hemmelighet. For hverken kunder i Norge, Norden eller resten av Europa finner noe om TVer på Dells nettsider.

På dell.no står det TVer under "Privatkunder"-kategorieren, men så blir TVen borte. Går man derimot inn på Dell.com - den amerikanske nettbutikken - får man opp en oversikt med to plasma-TVer og fem LCD-TVer.

digi.no tok kontakt med Dell Norge, men får vite at Dell ikke har kuttet ut TV-er i Europa. Salget har bare gått litt bedre enn ventet. Markedet for LCD og plasma-skjermer svinger også sterkt, hvilket har gjort at Dell har fjernet TV-ene fra sine nettsider, forklarer Hans Kristian Seime i Dell Norge til digi.no.

- Norske kunder kan fremdeles bestille TVer over telefon og med et mindre markedsføringsnivå har vi nå en grei leveringstid, forteller Seime.

Han forventer at Dell skal få en bedre leveringssituasjon i nær fremtid og da vil TV-ene dukke opp de norske nettsidene igjen.

Her kan du lese mer om Dells TV.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra