BEDRIFTSTEKNOLOGI

digi.no fyller ett år

Det er gått ett år siden Internett Kanal 1 AS lanserte digi.no med underseksjonene digi/data og digi/tele. Gründer Pål Leveraas har overlatt ansvarlig redaktør-krakken til Jens Kanden.

Eirik Rossen
26. aug. 1997 - 11:21

Det har vært et år i jevn framgang. Den redaksjonelle staben har en fast kjerne på syv som dekker hovedområdene data, tele og media. I uka som gikk kom den beryktede "hit-ratingen" opp i 130.000, og det vil ikke vare lenge før vi har fått den første måneden med en halv million hits.

- Redaktørskiftet markerer digi.nos overgang fra gründerfasen til driftsfasen, sier påtroppende Kanden.

- Vi skal fokusere på det redaksjonelle, og bli enda mer proffe på det vi gjør. Jeg er opptatt av større aktualitet og flere saker, samtidig som vi skal greie den spesielle balansegangen for et Internett-medium mellom dybde og volum. Vi skal i sterkere grad være med på å sette dagsorden i IT-bransjen.

Kanden har god tro på at leseroppslutningen vil fortsette å øke, og venter en "vesentlig vekst" i første halvår.

- Vi har mye spennende på gang. Jeg vil gjerne takke for enorm respons fra leserne, og for de mange tilbakemeldingene på produktet. Sent på høsten kommer vi til å justere tjenesten på bakgrunn av blant annet disse meldingene.

Avtroppende redaktør Leveraas går over i en rolle som han med et glimt i øyet beskriver som "Vice President of Business Development". Han er markedsinnsatskoordinatoren, det utrettelige bindeleddet mellom avdelingene internt i Internett Kanal 1, og satser på å få mest mulig ut av selskapets fåtallige men talentfulle ressurser.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra