BEDRIFTSTEKNOLOGI

DirectX 7.0 er klar for nedlasting

Microsoft har fullført utviklingen av selskapets nyeste utgave programmeringsgrensesnittet for spill og multimedia. Mer avanserte effekter og høyere ytelse er resultatet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. sep. 1999 - 15:29
DirectX

Mer om dette?

DirectX 7.0 har også fått støtte for en rekke andre visuelle effekter, blant annet "environment mapping" og "stereo goggles".

Spill basert på DirectX 7.0 vil ifølge Microsoft kjøre gjennomsnittlig omtrent 20 prosent raskere enn spill basert på DirectX 6.1.

En stor nyhet i forbindelse med utviklingssettet til DirectX 7.0 er at utviklere nå også kan bruke Visual Basic for å lage applikasjoner med DirectX-støtte. Tidligere var det kun C++ som ble støttet.

DirectX 7.0 for Windows 95 og 98 er klar for nedlasting fra Microsofts nettsted. Windows 2000 vil ha DirectX 7.0 innebygget. Windows NT-brukere må oppgradere til Windows 2000 for å få DirectX-støtte med høyere versjonsnummer enn 3.

DirectX har tidligere blitt levert i språkspesifikke utgaver. Dette er trolig tilfelle når det gjelder 7.0-utgaven også, uten at Microsoft Norge kan bekrefte dette på stående fot. Den versjonen som nå er tilgjengelig vil i hvert fall kunne benyttes sammen med alle engelskspråklige utgaver av Windows 95/98.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.