JUSS OG SAMFUNN

DN.no relanserer i oktober

Nesten ti måneder etter at Dagens Næringsliv og redaktør Svein-Thore Gran (bildet) begynte å tenke på en portal for næringslivet på nettet, spunnet rundt tjenesten DN.no, kommer tjenesten opp. I løpet av oktober skal nemlig dn.no relanseres med nye tjenester, annet design og hardere satsing.

Sigvald Sveinbjørnsson
3. okt. 2000 - 11:46
Dagens NæringslivDN ajour
Amund Djuve
Les mer:
Åpent inn til DN Ajour
DN med betalingstjeneste på nett
dn.no

Nå skal dn.no lanseres igjen, med flere tjenester. Blant annet skal nettstedet få en bransjekatalog fra Brønnøysund, tilrettelagt av Ravn. Dette er en base som gjør dn.no brukeren i stand til å søke på alle bedriftene som er registrert i Brønnøysundregisteret gratis. Vil man ha oversikt over regnskapstall og annen nøkkelinformasjon kan man bestille dette.

Les om de første planene for portalen:
DN satser på Norges første næringslivsportal
DN Nye MedierSvein-Thore Gran


DN skal også lage en jobbannonse-løsning på nettet, som skal fungere sammen med papiravisens jobbannonser.

- Dette er en tjeneste som skal forholde seg til ledersegmentet, som allerede er dekket på papir. Dette ønsker vi å ta over til nettet, sier Gran til digitoday.no. Dette blir ikke en "brandet" tjeneste, hvilket betyr at DN ikke kommer til å gjøre som Finn.no, nemlig å samle annonsene på et merkenavn.

- Vi var i kontakt med eksterne ressurser på dette feltet, men fant ut at det var best å gjøre dette alene, sier dn.no redaktøren til digitoday.no

- Vi har nå ansatt 12 redaksjonelle medarbeidere og har derfor et solid fundament, sier han til digitoday.no. Han sier at det er investert mye penger i den endelige tjenesten. I februar i år kunne Gran fortelle at DN ville bruke mer enn 20 millioner kroner på nettjenesten.

Nå er nemlig målet å knuse Hegnar Online, nettportalen til konkurrenten Finansavisen, Kapital og de andre Hegnar-Media publikasjonene.

Stein Thore Gran vil ikke kommentere sin konkurrent, annet en å bemerke at dn.no vil ha langt mer egenprodusert innhold enn det Hegnar Online har.

Den endelige lanseringsdatoen for nettportalen er ikke fastlagt, men det blir medio oktober.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra