RESULTATERFINANS

Dot.konkurs Live!

Bli med å satse på hvilke fem Internett-selskaper som går dukken neste uke. Du får ære og berømmelse hvis du tipper bra og du blir kanskje litt klokere. Kanskje du til og med finner ut av hva som virkelig kan lykkes på nettet?

William Klippgen
23. okt. 2000 - 03:43

Mens teknologibørsene svinger og fremtidige opsjonsgevinster forsvinner i det fjerne, kan du følge utviklingen på nært hold på FuckedCompanies. Dette er nettstedet for lysene som er i ferd med å slukke, de på kanten av stupet; get it?

Du kan selvsagt lese de siste ryktene, de siste oppsigelsene og om kjente personer som trekker seg i siste liten. Om ikke dette var negativt nok, bør du selvsagt melde deg på det spennende spillet "the dot-com deadpool".

Reglene er enkle: Tipp fem selskaper som vil gjøre noe negativt neste uke og du får poeng etter hvor godt du treffer. Siden alle poengsummer vektes, kan du melde deg på nå og likevel ha en sjanse til å nå toppen.

Blir du blant de ti beste bør du kanskje vurdere en karriere som investor, aksjemegler eller gründer, alt etter hvordan du ser det.

Lykke til!

P.S.

D.S.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra