MASKINVARE

DVD-spiller med harddisk i Norge

Nå lanserer Samsung sin DVD-spiller med 40 GB harddisk i Norge. Ta opp TV-programmer, lagre MP3 eller familiebilder på den digitale videospilleren.

19. juni 2002 - 13:32

Samsung lanserer nå DVD-spilleren DVD H40E, med innebygget harddisk på 40 GB. Det skal være verdens første DVD-spiller med innspillbar harddisk, skriver selskapet i en pressemelding.

Den 40 GB store harddisken rommer opptil 40 timers opptak fra TV, og med en ny pausefunksjon - Time Shift - kan TV-seeren instinktivt gjøre en pause i direktesendningen.

Om kimende telefoner eller kroppslige behov avbryter en direktesending, er det bare å sette den på pause og se resten når du kommer tilbake til skjermen.

Samsung DVD-H40E.
Samsung DVD-H40E.

Selskapet mener harddisken har kapasitet som 10 videokassetter, og hevder laveste lagringskvalitet er bedre enn VHS, og i tillegg finnes det to andre opptakskvaliteter.

I tillegg til å være DVD-spiller og digital videospiller, kan DVD H40E lagre og spille av tusenvis av melodier og JPEG-bilder. Bilder med høy oppløsning kan lagres direkte på harddisken for så å vises frem med samme kvalitet.

DVD H40E støtter DVD, CD, VCD, MP3, CD-R/RW og kommer i handelen i august, og vil koste omkring 8000 kroner, opplyser Samsung.

Sporveiens KI-nisse fikk kritikk for antall fingre. Hvor energikrevende bildet var å lage, vet vi ikke.
Les også

KI-genererte bilder: Krever like mye strøm som å lade en telefon

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.