BEDRIFTSTEKNOLOGI

Effektiv mobil-løsning med dagens båndbredde

En GSM-forbindelse lar deg kjøre alt fra Excel og annet Windows-verktøy til bedriftsspesifikke applikasjoner på en hånd-PC, demonstrerer Roger Baskerville fra Citrix.

4. mai 2001 - 11:47
Citrix Systems

Roger Baskerville

Demonstrasjonen er forholdsvis enkel:David Austin



Den neste oppgaven er å styre Internet Explorer på serveren fra Citrix-klienten på iPaqen.





Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA


Baskerville mener at Citrix-metoden - han liker å kalle det "serverbasert informasjonshåndtering" - gir mer effektiv bruk av hånd-PC-er med mobil datakommunikasjon enn ordninger der synkronisering er det eneste alternativet for samspillet mellom PC og hånd-PC.



Det er også et sikkerhetsaspekt i diskusjonen om synkronisering kontra serverbasert e-posthåndtering. Ved ikke å laste e-post til hånd-PC-en risikerer man ikke å oppbevare vedlegg med virus. Man reduserer også muligheten for at medarbeidere lagrer følsom informasjon på notorisk ubeskyttede hånd-PC-er.

- Budskapet vårt er at Citrix-løsningen gjør det enkelt å tilby det du har av applikasjoner til fartende medarbeidere med hånd-PC-er, avslutter Baskerville. - Det krever ingen restrukturering av IT-tjenestene, og løsningen er tilpasset den båndbredden som finnes i dag. Kan du tjene på det, er det ingen grunn til å vente.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.