BEDRIFTSTEKNOLOGI

ElTele med spesialtilbud til Oslo/Akershus

ElTeles kunder i Oslo og Akershus ringe lokaltakst til hele Norge fra 1. juni. Markedsdirektør i ElTele, Svein Risberget, mener en typisk bedriftskunde vil spare opp mot 15 prosent på telefonregningen som en følge av tilbudet.

Frode Eriksen
20. mai 1999 - 08:23

Den nye lokaltaksten er på 18 øre per minutt på dagtid - det samme som Telenors lokaltakst. Telenor-kunder må imidlertid fortsatt betale 33 øre for samtaler utenfor lokalområdet.

- Vi gjør det enklere for kundene, sier Risberget. Han tror de andre teleoperatørene vil følge etter med lik takst over hele landet. Forenklinger i takstsystemene generelt er veien telemarkedet vil gå framover, mener han.

Det er i første rekke bedriftskunder i Oslo og Akershus som kan ta i bruk ElTeles nye takstsystem. ElTele har som intensjon å utvide tilbudet til andre regioner etter hvert.

Også takstene til de nordiske landene og til sentrale land i Europa blir sterkt forenklet med det nye systemet. Samtaler til Sverige, Danmark og Finland får én og samme takst, 85 øre. Europa nærtaksten gjelder samtaler til de viktigste europeiske landene. Den blir på 1 krone og 10 øre, heter det i en pressemelding fra Newswire.

ElTele har ikke som mål om å være billigst på alle samtaler til hele verden, men har heller tatt utgangspunkt i det typiske ringemønsteret til norske bedrifter, hvor de aller fleste samtalene går innenriks, til mobiltelefon og til enkelte land i Europa. I dette markedet mener ElTele at de nå har de laveste takstene.

Samtidig som ElTele innfører lokaltakst over hele landet, får selskapets abonnenter tilbud på et nytt system for fakturering.

- Vi skreddersyr den fakturaen kunden ønsker, fra en faktura med kun ett enkelt beløp, til mer kompliserte fakturaer som detaljpriser alle samtaler og andre tjenester, sier Risberget. Kunden kan avlese fakturaen direkte på web via Internett og med eget passord.

- På denne måten kan våre abonnenter til enhver tid skaffe seg oversikt over sin telebruk, sier Risberget.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.