RESULTATERFINANS

En gulrot for sultne investorer?

Stein Opsahl, Arne Hæhre og Helge Steen-Johnsen - alle sentrale eks-direktører i Telenor, er i gang med sitt nye prosjekt. Carrot Communications forretningsidé er virtuelle nettsamfunn.

Pål Leveraas
28. des. 1999 - 13:11

I oktober sluttet tre av de mest sentrale lederne innenfor arbeid med elektroniske handelsløsninger i Telenor Link, ikke uten en viss oppmerksomhet. Sjefen, Peter Pay, likte ikke at Stein Opsal, administrerende direktør i Telenor Elektronisk Marked, viseadministrerende direktør i Telenor Elektronisk Marked, Arne Hæhre og viseadministrerende direktør i Telenor Link, Helge Steen-Johnsen skulle starte konkurrerende virksomhet. Oppsigelsestiden på seks måneder ble derfor meget kortere.

Nå er de tre i gang med et nytt selskap, registrert i oktober, og som for alvor skal ut og vise seg fram i markedet i januar. Selskapet skal (ifølge web-sidene) "utvikle og tilrettelegge elektronisk innhold og tjenester for bedrifter og organisasjoner, med sikte på å effektivisere elektronisk kommunikasjon overfor kunder og medlemmer".

Selskapet understreker også at det skal arbeide mot ulike distribusjonskanaler, inkludert fast telefon, mobiltelefon, Internett og TV.

Hovedaksjonær er Meridian AS som eies av Einar Nagell-Erichsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.