JUSS OG SAMFUNN

En liten hilsen

Det er banalt, men en liten kort-hilsen i e-posten lyser faktisk opp hverdagen ganske betraktelig. Og hvis du først skal sende elektroniske postkort, hvorfor ikke velge de beste? Du finner dem gratis på Blue Mountain.

Nina Furu
21. okt. 1998 - 09:31

Blue Mountain er det mest omfattende kort-nettstedet jeg har sett. Her finner du selvfølgelig gamle travere som fødselsdagshilsener, kort som sier "I love you", bli-frisk-kort og takkekort.

Men dette er bare begynnelsen.

For du kan også sende spesielle kort som markerer Baha'I-helligdagen den 20. oktober, Svigermors Dag og buddhistisk Kuan Yin, om du skulle ønske det. (Jul, påske, pinse og den slags er jo selvfølgeligheter.)

Sulten PC. <i>Illustrasjon:  Blue Mountain</i>
Sulten PC. Illustrasjon:  Blue Mountain

Mer matnyttig er det kanskje at du dessuten kan velge og vrake i et femtitalls oversiktlig organiserte kategorier, som unnskyldelses-kort, flytte-kort, bryllupsgratulasjoner, blomstermotiver, vennskapskort, muslimske kort, Shakespeare-kort, kort som sier "følg din drøm" og mye, mye mer.

Selv synes jeg det morsomste er at mange av kortene er personaliserbare applets, der din innskrevne hilsen roterer og eksploderer over skjermen til mottakeren. Det blir liksom litt mer scwung over beskjeden da, synes nå jeg. Og selvfølgelig følger det musikk med på alle kortene, i passelig corny pling-plong versjon.

Hoppende frosk. <i>Illustrasjon:  Blue Mountain</i>
Hoppende frosk. Illustrasjon:  Blue Mountain

Så stikk innom dette nettstedet og ta en titt. Er du som meg, begynner du snart å lete etter grunner til å sende noen et kort. For så morsomt er det faktisk.

Og kan du spre litt glede i samme slengen, er det jo absolutt ikke å forakte!

Næringslivsleder Anita Krohn Traaseth under NHOs årskonferanse.
Les også

– Vi trenger flere kvinnelige rollemodeller i teknologibransjen

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra