BEDRIFTSTEKNOLOGI

Endelig er Netcaster klar

Netscape annonserte tirsdag at dets push-kanal programvare vil kunne hentes ned fra selskapets nettsted med Communicator 4.02.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
15. aug. 1997 - 13:27

Ifølge CNET vil Netcaster til å begynne med gi brukerne aksess til mer enn 700 kanaler. Vinduet til Netcaster vil deles opp i forretnings- og hjemmebrukerkategorier.

De viktigste kanalene for typiske hjemmebrukere inkluderer Disney, TV Guide, CBS Sportsline, Hearst Home Arts og Netscape Guide to Yahoo.

Viktige forretningskanaler inkluderer Fast Company, IndustryWeek, ABCNEWS.com, CNNfn, Gartner Group Adviser, Industry Watch og Travelocity.

CNET forteller at både Netscape og Microsoft ønsket ekslusive innholdsavtaler med leverandørene, men at Disney og flere andre ønsker å være nøytrale og vil støtte både Netscapes og Microsofts push-teknologier.

Netcaster vil bli levert sammen med versjon 4.02 av Communicator-pakken og vil ikke virke sammen med tidligere versjoner av nett-programvaren.

Netcaster er et Pure Java-program og var planlagt levert sammen med Communicator for to måneder siden. Siden utgivelsen i juni har Communicator gjennomgått flere oppdateringeer for å reparere Java- og JavaScript-relaterte feil. Communicator 4.02 skal ifølge CNET fylle igjen disse hullene og andre uspesifiserte problemer.

Netcaster-kanaler bygges med HTML, Java og JavaScript. Netscape har utviklet en "wizard" som hjelper utviklere med raskt å bygge fundamentet for en kanal.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.