RESULTATERFINANS

Europas første B2B-finansportal

Fredag åpnet en ny finansportal som skal gjøre det lettere for finansanalytikere å hente oppdatert finansiell informasjon om børsnoterte selskaper.

Oddmund Grøtte
4. des. 2000 - 06:24

Tyskeren Achim Weick fikk ideen til web-siten EquityStory da han på grunn av tåke ikke rakk frem til et viktig møte i London med fly fra Frankfurt, melder InternetNews. Weick skulle møte potensielle investorer for et nytt prosjekt, men da han gikk glipp av møtet fikk han ideen til å lage en web-site som inneholder virtuelle roadshows.

For å presentere målene, visjonene og ledelsen til børsnoterte selskaper, bruker EquityStory multimedia teknologi med mye bruk av grafikk. Hovedpresentasjonen kalles "CyberRoadshow" i tillegg til å inneholde en virtuell presentasjon av selskapets lokaliteter og ansatte.

- EquityStory er skreddersydd for finansanalytikere. På kort tid kan for eksempel en fondsforvalter få et inntrykk av selskapets ledelse og visjoner. På samme tid kan han være sikker på at den finansielle informasjonen er oppdatert og godkjent av bedriften selv, sier daglig leder Wolfgang Reichert i en pressemelding.

Informasjonen skal være gratis for brukerne.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.