RESULTATERFINANS

Fastweb har ansatt hemmelig toppsjef

Øystein Tvenge tar over som styreformann i Fastweb etter Espen Brodin. Samtidig har selskapet ansatt en ny administrerende direktør, men navnet er foreløig ikke offentlig.

Therese Werenskiold
21. des. 2000 - 02:00
Fastweb ASASvein Endresen


Øystein TvengeEspen Brodin


I en pressemelding opplyser selskapet at Morten Opstad og Jan Rune Størseth fortsetter som styremedlemmer. I tillegg ble Magne Enger, som er viseadministrerende i Paintbox, valgt inn i styret.

Samtidig trekker Svein Endresen seg fra sjefsstolen i Fastweb. Ifølge pressemeldingen skal han nå arbeide med selskaper i en tidligere oppstartsfase. Tvenge og Endresen har de siste ukene arbeidet med å finne en erstatning.

- Siden selskapet nå er gjennom en viktig oppbyggingsfase, og siden jeg gjerne vil arbeide med oppstartsselskaper som er i en tidligere fase enn Fastweb, har jeg valgt å forlate selskapet. Jeg føler at Øystein Tvenge er riktig mann for å bringe selskapet videre, kommenterer Endresen og understreker at han fortsatt har stor tro på Fastweb.

Den nye administrerende direktøren nå rekruttert og vil være på plass den fjerde februar 2001. Av hensyn til hans nåværende arbeidsgiver kan ikke navnet offentliggjøres før på et senere tidspunkt. Endresen vil fortsette i jobben inntil hans arvtaker er på plass.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra